Volg je hart want dat klopt 

Ouderkracht : een effectieve cursus voor ouders met lef

Ontspannen opvoeden. Dat is geen sprookje en dat is geen trucje. Je leert het in zes weken bij Marieke van Veldhuijsen en Niesje Andringa tijdens Ouderkracht.

Op sociale media en om je heen ziet het er geweldig uit: frisse ouders met blije en relaxte kinderen. In werkelijkheid kom je jezelf soms vreselijk tegen als vader of moeder. Zeker als je kind net even wat minder gemiddeld dan gemiddeld is. Hoe irritant of pijnlijk is dat? En wat een spanning kan dat geven. Bij jou, in het contact met je kind en met je partner.

Belangrijk om bij stil te staan: patronen

Opvoeden haalt het beste in je naar boven, maar ook het slechtste… of misschien moeten we zeggen  het sterkste. In het gedrag van je kinderen herken je soms oude patronen van jezelf of van je ouders. Durf je daar bij stil te staan zodat je meer vanuit rust en luchtigheid leert opvoeden?

Dan is Ouderkracht de cursus voor jou. Met gelijkgestemde ouders ga je aan de slag. Je leert in zes weken wat je moet weten en wat je moet doen om ontspannen en krachtig op te voeden. 

Meld je aan voor Ouderkracht in Velp/Arnhem

data: maandag 2, 16 en 30 maart en 11 mei 2020 in De Dingenfabriek, Bergweg 24 b Velp.
In Arnhem: maandag 14 en 18 september, 12 oktober en 2 november (locatie wordt binnenkort bekend)
tijd: inloop 19.15, start 19.30 - einde 21.30 uur, uitloop 21.45 uur.
Verzeker je van een plaats en meld je meteen aan via een mailtje naar info@kinderpraktijkik.nl of bel me even 06-2885 0655.

Kosten 
Voor 4 avonden € 147,50- per persoon. Koppels binnen één gezin € 122,50,-
Maximaal 12 deelnemers. Bij minder dan 8 aanmeldingen kan de cursus helaas niet doorgaan.